hoe werkt het

Ik hou ervan om te weten waar ik aan begin. Jij vast ook.

Soms weet je al precies wat je wilt en nodig hebt: een hypnose- of een energiebehandeling. Prima! Dan gaan we daarmee aan het werk. En soms wil je dat ik meekijk en meedenk. Dat is ook helemaal goed, want dat doe ik graag.Je komt bij me langs in Den Haag of we praten over Skype. We spreken over wat je bezighoudt, waar je mee zit en waar je behoeft aan hebt.

healen, hypnose, energiebehandeling, boven de wolken, wolkenlucht

Is werken met energie iets dat goed bij jou en je vragen past, dan gaan we daarmee aan de slag. Ik “kijk” dan tijdens ons gesprek en stel vragen naar aanleiding van mijn waarnemingen over wat ik in je energie zie. Als er zaken in je energie of rond jou je blokkeren, dan haal ik dat zoveel mogelijk weg. Zo maken we ruimte voor jou.

Blijkt hypnose beter bij je te passen, dan kiezen we daarvoor. Hypnose werkt omdat het zich richt op je onderbewuste. Het lijkt het meeste op mediteren, waarbij je ontspannen zit of ligt. Een afspraak duurt ruim een uur.

Vaak voel je je na zo’n behandeling al een stuk lichter. Het voelt beter om je heen. En in je. In de dagen erna voelt het in je naaste omgeving ook wat ruimer voor jou. En het leidt meestal tot meer inzicht in jezelf en begrip voor jezelf. Kortom, best lekker.

therapie ruimte, hypnose praktijk, healing, soulloss, soul retrieval, juul,


Zijn meerdere afspraken noodzakelijk?

Bij energiewerk kan één sessie al heel waardevol zijn.Ik vind het zelf prettig om stappen te maken. En vaak is het zo dat één stap tot een nieuwe stap of vraag leidt. Dan kan een nieuwe afspraak fijn zijn. Je voelt zelf wel of je dat wilt en nodig hebt.

Bij hypnose volstaat vaak één tot 3 sessies. Mochten er meerdere nodig zijn, dan komt dat in het voorgesprek wel naar voren.


En wat zijn de kosten van energietherapie, soul retrieval of hypnotherapie?

Een afspraak voor energietherapie of soul retrieval is €95 per uur. Een sessie is gemiddeld 1,5 tot 2 uur in overleg.

Een eerste afspraak voor hypnotherapie (hypnose) duurt ongeveer 1,5 uur en is €150 (intake en eerste hypnosesessie). Vervolg sessies duren gemiddeld 50 minuten en zijn €95

kopje groene matcha thee, latte art hartje